Betaalmethoden

Onderstaand tref je meer informatie over de in onze webwinkel gebruikte betaalmethoden. 
 

BETALEN MET IDEAL

Maak je gebruik van internetbankieren bij de ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Deze betaalmethode wordt uitgevoerd door Seoshop. 
Betalen met iDEAL is alleen mogelijk indien je een Nederlands rekeningnummer hebt bij een van de eerdergenoemde banken. 

ideal logo


BETALEN MET BANCONTACT / MISTER CASH

Met de betaalmethode Mister Cash kun je, als klant met een Belgisch rekeningnummer, makkelijk betalen via je eigen bank. Wij ontvangen je betaling dan direct. Hierdoor kunnen we de bestelling gelijk in behandeling nemen. 

mister cash logoBETALEN MET PAYPAL

Met PayPal kun je veilig en slim online betalen met jouw eigen bankrekening of creditcard zonder je financiële gegevens te delen. Na betaling ontvang je van PayPal per e-mail een bevestiging van de transactie. 

Wij behouden ons het recht voor jouw bestelling (die wordt betaald met PayPal) te weigeren. In dat geval wordt je betaling binnen 24 uur (op werkdagen) teruggestort.

Voor betalingen met PayPal wordt door CampingCo € 2,50 per bestelling in rekening gebracht. 

ideal logo


VOORAF OVERMAKEN

Als je je bestelling liever wilt betalen met een normale bankoverschrijving, kun je kiezen voor de betaalmethode vooraf overmaken. Je ontvangt na het bestellen automatisch een e-mail met de benodigde gegevens. Zodra wij je betaling hebben ontvangen gaan wij over tot verwerking van de bestelling.   

BANK
Rabobank Twente Oost

NAAM
Proweco B.V. / A.B.J. Effting

IBAN
NL72 RABO 0180 7531 18 

BIC
RABONL2U