Klantenservice en klachtafhandeling

Voor al uw vragen of opmerkingen kunt u makkelijk contact met ons opnemen via het online contactformulier.

Klachten

CampingCo.nl doet haar uiterste best om elke bestelling snel en nauwkeurig uit te voeren. Ondanks onze inzet kan het voorkomen dat u toch niet tevreden bent over het product of de afhandeling van uw bestelling. Dat is vervelend en we hopen dan ook dat u contact met ons zult opnemen om te zoeken naar een oplossing!

Heeft u een klacht, dan verzoeken we u vriendelijk deze kenbaar te maken via info@campingco.nl of via het nevenstaande online formulier. We zullen binnen 48 uur per e-mail of telefoon contact met u opnemen.

 

Bent u tevreden? Meld het anderen! 


Bent u niet tevreden? Meld het ons! 
 

Bemiddeling door Webshop Keurmerk

Lossen wij uw klacht naar uw mening niet naar behoren op, dan kunt u zich voor bemiddeling wenden tot Stichting Webshop Keurmerk. Leidt ook de bemiddeling niet tot het gewenste resultaat, dan kunt u het geschil voorleggen aan de Geschillencommissie Webshop van het SGC.
 

CampingCo webshop Keurmerk

Lid Webshop Keurmerk 

CampingCo.nl is aangelosten bij Stichting Webshop Keurmerk. Dit betekent dat u veilig online kunt winkelen met duidelijke leveringsvoorwaarden. 

Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 3700 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.
 

Stichting Webshop Keurmerk en geschillen

Per 1 juli 2012 is Stichting Webshop Keurmerk aangesloten bij de Stichting Geschillen Commissie met een eigen Geschillencommissie Webshop, geheel onafhankelijk van de Stichting Webshop Keurmerk. De aansluiting heeft plaats gevonden in overleg met de Consumentenbond en de SGC.
 

Keurmerkentoets

Op 17 april 2008 heeft Webshop Keurmerk de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische Zaken ondergaan. De toets is uitgevoerd door de Raad voor Accreditatie.

In deze toets wordt gekeken of een keurmerk en de manier waarop het keurmerk wordt verleend, wel betrouwbaar is. De betrouwbaarheid wordt uitgedrukt met een rapportcijfer, op de schaal van 1 tot 10. Het Webshop Keurmerk heeft een 10 gekregen.