Schaduwdoeken

Met een schaduwdoek creëert u eenvoudig en snel een heerlijke schaduwrijke zitplaats. En dat zonder sfeer, stijl of gemak in te leveren. Sterker nog, met een schaduwdoek brengt u luxe, stijl en kwaliteit naar uw terras of patio. En dat tegen eerlijke prijzen en zonder de hinder van vervelende parasol voeten of andere vervelende obstakels op de grond.

Ons assortiment Schaduwdoeken

Wij bieden een breed assortiment schaduwdoeken aan. Van vierkante schaduwdoeken tot waterdichte exemplaren. Stuk voor stuk hoogwaardige schaduwdoeken van het merk Nesling. Zo bestaat ons ruime assortiment schaduwdoeken onder ander uit:

- Vierkante schaduwdoeken
- Driehoekige schaduwdoeken
- Waterdichte schaduwdoeken

Coolfit schaduwdoeken van Nesling

De Coolfit schaduwdoeken van Nesling (water doorlatend) zijn gemaakt van een hoogwaardig HTPE geknoopt doek. Dankzij deze hoogwaardige kwaliteit kunt u uw schaduwdoek probleemloos het gehele seizoen buiten laten hangen. En daarnaast beschermen de Coolfit schaduwdoeken van Nesling u tot 95% tegen schadelijke UV stralen. Een perfecte en veilige manier om extra verkoeling te creëren tijdens de warme (zomer) dagen.

Dreamsail schaduwdoeken van Nesling

Op zoek naar een schaduwdoek waaronder u droog blijft tijdens een regenbui? Geen enkel probleem. Naast onze Coolfit schaduwdoeken bieden wij een breed assortiment waterdichte Dreamsail schaduwdoeken. Gemaakt van dezelfde hoogwaardige kwaliteit, maar tevens voorzien van een fijn polyester weefsel. Hierdoor kunt u, tijdens een regenbui, lekker droog blijven zitten. Let er alleen wel op dat een Dreamsail schaduwdoek altijd in een afschot van 30 graden gehangen dient te worden.

Installatie en Montage van uw Schaduwdoek

De Coolfit en Dreamsail schaduwdoeken van Nesling worden standaard geleverd zonder bevestigingsmaterialen. Dat komt omdat elke situatie ander is en iedere situatie om een andere installatie vraagt.